Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Jaký bude rok 2016 ? Jak být zase bohatý, šťastný a zdravý

Proč je lepší být i v roce 2016 š'tastný, bohatý a zdravý než chudej, naštvanej a nemocnej ... Tak a vo tom to je ... čtěte, bděte a makejte !!! Hlavně na sobě ;-)

JAKÝ BUDE ROK 2016 ?

Tak jaký bude rok 2016 ? Já Vám to řeknu, bude takový jaký si ho uděláte. Kdo bude chtít vidět slunce, uvidí slunce, kdo bude chtít vidět tmu uvidí tmu, kdo bude chtít být veselý bude veselý, kdo bude chtít být smutný a naštvaný, tak ať je, kdo bude chtít ztrácet to nejcenější co máme, čeho je nám dáno všem stejně, čas, ať ztrácí… Č A S … každýho vnímáme jinak, ale je nám všem určen stejně. Svět je spravedlivej, alespoň v tomto ohledu. Dali jste si předsevzetí ? Neztrácejte čas. Nebojme se převzít odpovědnost sami za sebe a tím i za své okolí, ve kterém žijeme. Všichni můžeme být jen tak dobří, jak dobré je okolí, kterým se nejčastěji obklopujeme. Každý člověk se totiž stává průměrem pěti nejbližších osob, s nimiž tráví nejvíce času. Takže určitě je pro nás důležité prostředí ve kterém jsme. Těžko můžeme být úspěšní, bohatí a krásní, když budeme trávit čas s lidmi co už život dávno vzdali, a nechávaj se vést na vlně všednosti a průměru. Prostředí, ve kterém trávíme čas je velmi důležité. Nikdy jsem si to tak neuvědomil jako za posledních pět let, které jsem měl možnost trávit s úspěšnými lidmi po celém světě, každá ta chvíle s takovými lidmi, Vás posune už jen vpřed, ukáže Vám pomíjivost, když jsem se potkal v Dubai s šejkama, v Hong Kongu s číňanama co kontrolují business, a určují business, s nejbohatším srílančanem, s bohatými židy, s bankéři, s rusákama, s iráčanama (peršané jsou velmi skvělí obchodníci…), politiky, ministry, generály, všichni tito úspěšní lidé mají jedno společné, věří v sebe, věří v to co dělají, víra je stavebním kamenem jejich činů, a za jejich činy jdou vidět výsledky. Buď máš výsledky nebo výmluvy, nemůžeš mít brácho obojí, to prostě nejde ! Jsem vděčný za vše co mi přichází, i za ty špatné věci, vždycky si hned uvědomím, že jsem neudržel koncentraci nebo ztratil orientaci v čase a v prostoru, tak dostanu facku, a řeknu si, Ondreji, super, že se to stalo. Náhody neexistují. Můžeme o tom polemizovat, ale není čas ztrácet čas ;-) Náhody se nedějí. Vždy musíš proto něco udělat. Jsou to zákony o zachování energie, energie se nevytváří, jen se přesouvá, ale je tady pořád… v různých podobách. Proto, aby se NĚCO stalo, musíš, TO NĚCO pojmenovat, a pak musíš NĚCO pro TO udělat. A jen ty sám dobře víš, co je nejlepší pro tebe. V televizi ti to neřeknou, televize je takové krmítko, tak jak chodí jeleni a divá zvěř ke krmelci se krmit, my lidé se chodíme krmit k televizi, abychom nemuseli přemýšlet, a věděli, že náš život je v dobrých rukou, že ho řídí a kontrolují správní lidé. Často tito piloti, tito tzv. lídři, elity, mají problémy sami se sebou, hlavně se svým egem. Nemusíme si tady o tom psát … Vidíme to všichni kolem co se děje, vidíme ty elity, ty trosky, kteří vedou stáda hladových. Myslíte si, že kdyby si lidé vytáhli hlavy ze svých p-delí, a začali být sami za sebe zodpovědni a nebáli se převzít

odpovědnost za to co jsou, kým jsou, proč tady jsou, odpovědnost za své okolí, že by svět vypadal tak jak vypadá ? Vypadá tak, jakýho každý z nás vnímá. Je to jen o úhlu pohledu a o nadhledu. Mnoho z nás žije v minulosti, a mluví stále jak bylo, jak bejvávalo tenkrát, pak jsou tací, kteří žijí v budoucnu, v daleké neznámé, a často je poznáte tak, že mluví asi takhle “až vyhraju ve sportce, pojedu na Seychelly, až budu v důchodu, objedu celej svět, až PAK, až bude” cítíte to také, smrdí to strachem z toho žít TADY a TEĎ. No a zbytek, jaký bude rok 2016 ? Bude takovej, jaký si ho každej z nás udělá. A věřte mi jednu zásadní pravdu, NIKDO to za Vás neudělá, ani esoterické knížky a jiné s-ačky, které Vám tlučou do hlavy, že stačí pozitivně přemýšlet a stane se zázrak. Pokud jste děti, tak je vše v pořádku, neboť děti jsou duše čisté a ty mohou věřit na zázraky, ale pokud máte občanku, tak je čas věřit v to, že jediný člověk, na světě,který to tady a teď může změnit, jste jen a pouze Vy. 

 

A na závěr. Štěstí, bohatství a krása přichází jen těm, kteří jsou na to připraveni. Připravte se i Vy v roce 2016 na to BÝT ŠŤASTNÍ !

 

Přeji Vám vše dobré, hlavně zdraví a skvělé lidi kolem sebe.

 

Ciao, Ondrej

Autor: Ondrej Spodniak | úterý 19.1.2016 0:00 | karma článku: 7,26 | přečteno: 299x
  • Další články autora

Ondrej Spodniak

Komunikace, kdy se učíme naslouchat a nemluvit

Čím méně mluvíme, tím více se dozvíme. Umění naslouchat druhým, to je magie . . . Slova jsou mocná magie. Každý z nás je čaroděj a čarodějka, tak čarujte svými slovy a činy.

9.1.2018 v 9:09 | Karma: 8,68 | Přečteno: 262x | Diskuse| Společnost

Ondrej Spodniak

Proč jsou vztahy tak důležité ?

Jsou vztahy pro Vás důležité nebo nemáte čas na vztahy . . . máte hodně přátel ? Věříte jim ? Věřte sobě na prvním místě, vybírejte si své vztahy . . . nejlepší investice je do zážitků a do vztahů.

9.1.2018 v 8:08 | Karma: 6,21 | Přečteno: 226x | Diskuse| Společnost

Ondrej Spodniak

Proč je důležité vědět, proč ráno vstávám ?

Proč být šťastný a vědět proč ráno vstávám ? Tento svět ,ve kterém žijeme je velmi spravedlivý, každý z nás má stejně odměřeno a to je 24 hodinový cyklus, každý den, každý si může vybrat jak s tímto darem naloží . . .

21.2.2017 v 8:13 | Karma: 16,05 | Přečteno: 501x | Diskuse| Společnost

Ondrej Spodniak

Co dítě nerozpláče, starce zlomí . . . za oponou

Co je za oponou, pokušení ? . . . a mé bláznovství co dítě nerozpláče starce zlomí co citů v mramoru teplo ledů melodie a barevné kovy . . .

16.4.2014 v 21:59 | Karma: 5,20 | Přečteno: 359x | Diskuse| Poezie a próza

Ondrej Spodniak

Take it easy aneb panika v londynskem metru

Ranní špička v londýnském metru, jezdící schody, směr prudce dolů, do pořádnýho undergroundu, přede mnou se odehrává následující dějství, znavená starší paní, s velkým těžkým černým kufrem, ztrácí balanc a u výstupu z eskalátoru padá a za ní a na ní další lidi, celkem rychle se to točí, panika, řev a lidi, přijíždí po eskalátoru další lidi a není kam na výstupu z eskalátoru uhýbat ... ranní špička v Londýnském metru přináší různé lidské výjevy, tohoto jsem se účastnil i já.

4.4.2014 v 1:20 | Karma: 6,38 | Přečteno: 555x | Diskuse| Cestování
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Železniční koridor mezi Ostravou a Slovenskem stál, vlak tam srazil člověka

28. dubna 2024  10:46,  aktualizováno  12:22

Nehoda v neděli dopoledne téměř dvě hodiny komplikovala provoz na hlavním železničním koridoru mezi...

Benda, Rouček, Dryml a další. Do europarlamentu kandidují známá jména

28. dubna 2024

Premium Nejen politickými proklamacemi a sliby lákají strany voliče. Součástí kampaní jsou i známé tváře....

Ukrajinská armáda na frontě postupně míří k bankrotu, varuje analytik

28. dubna 2024

Podcast Ukrajinská armáda na frontě čelí čím dál většímu tlaku. Především v Donbasu je situace kritická....

VIDEO: Paraglider se zřítil ze třiceti metrů na poušť. Sám si zavolal záchranku

28. dubna 2024  11:45

Třiatřicetiletý Anthony Vella testoval nad texaskou pouští severozápadně od Austinu motor BGD Luna...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 389x
Milovník života, konzultant, řečník, obchodník s nemovitostmi, "Smyslem našich životů, je být šťastný" Dalai Lama "Vše je v hlavě . . ." "Můžeš, pokud si myslíš, že můžeš"